Niin siis tämänhän piti olla sarjakuvablogi alunperin, mutta koska en jaksa/osaa/pysty tuottamaan mitään julkaisemisen arvoista niin nyt ajattelin kirjoittaa tänne kaalikeitto/sairaaladieettini etenemisestä. Ihan ku jotain kiinnostais, mutta itselle pitää johonkin saada tuntemukset ylös seuraavaa kertaa varten.

Eli aloitin nyt tänään tämän hullutuksen, eilen tein yli kahdeksan litraa kakkasoppaa (hihihii)  http://www.laihdutusnetti.fi/kaalikeittodieetti/ ja äsken söin ensimmäisen satsin tätä ällötystä. Normaalisti pidän kaalikeitosta, -kääryleistä ja -laatikoista MUTTA kun tämä ei maistu kuin... mausteiselta vedeltä, jossa on seassa vetisiä sattumia, hyih.

1. asia, minkä huomasin oli vainoharha. Lueskeltuani muiden kokemuksia voimattomuuden ja huimauksen tunteesta, tuli itsellenikin kaaaaauhean ihme olo, huippaa ja pää tuntuu ontolta. Vaikka siis normaalisti en tähän aikaan olisi edes vielä syönyt lounastakaan. Tosin normaalisti juon energiajuoman aamulla, joten voi johtua sen puutteestakin...

2. asia, jonka tajusin, oli että tätä sontaahan pitäisi nieleskellä aivan kauheita määriä, jotta sen vaikutus tehostuisi. Tosin eiköhän sitä nälkäänsä syö vaikka mitä. Tosin kun toi keitto ellottaa ja tuntuu etten nälässäkään kauheasti tuota tule litkimään niin jaa-a. Saas nähä.

Aion siis jatkaa tätä nyt kymmenisen päivää, koska lähdemme 31.7. lomailemaan eikä nyt lomalla viitsi mitään kaalisoppaa litkiä.

Aion myös raportoida painonvaihteluista, mutten varsinaisia painoja kerro, vain muutokset. Seuraavaan kertaan.